Koperwol

Koperwol en koper gaas is een geweldige oplossing voor een groot aantal toepassingen. Koper is een vrij zachte metaalsoort. Dit maakt koperwol uitstekend geschikt voor het polijsten van kwetsbare, delicate oppervlakken. Koperwol wordt meestal toegepast daar waar staalwol nog te veel schuurt.

Polijst chroom met koperwol

Koper is van een redelijk zacht metaaltype. Dit maakt koperwol uitstekend geschikt voor het polijsten van delicate oppervlakken zoals chroom.

Koperwol voorkomt dat knaagdieren uw huis binnenkomen

De beste en meest permanente manier om muizen in huis te stoppen, is het wegnemen van openingen waardoor muizen en ratten kunnen binnendringen. Het is vooral belangrijk dat u alle gebieden waar u voedsel bewaart, verwerkt of gebruikt, muisbestendig houdt. Controleer ook de toegangen van elektrische en sanitaire voorzieningen, deuren, goten, ventilatieopeningen en schoorstenen voor toegang door knaagdieren. Dicht elke opening af die groter is dan 0,5 centimeter. Hoewel muizen er niet doorheen kunnen komen, is het misschien een goed idee om ook kleinere gaatjes ook af te dichten. Muizen staan ​​erom bekend dat ze zich een weg door de dingen kauwen, dus al snel zou dat kleine gat net groot genoeg kunnen zijn voor een muis om er doorheen te komen.

Vanwege de manier waarop koperwol is geweven, gaat het vastzitten tussen de tanden van knaagdieren, waardoor het moeilijk is om te bewegen of door te kauwen.

Koperwol FIJN
€17,90 Excl. BTW: €14,79

Chroom polijsten, mallen en spuitgietvormen (matrijzen) polijsten. Fijne koperwol is gesch..

Bestellen
Koperwol MIDDEL
€17,90 Excl. BTW: €14,79

Chroom polijsten, mallen en spuitgietvormen (matrijzen) polijsten. Middelfijne koperwol is..

Bestellen
Koperwol GROF
€17,90 Excl. BTW: €14,79

Chroom polijsten, mallen en spuitgietvormen (matrijzen) polijsten. Grove koperwol is gesch..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3