Zwarte lekstrepen verwijderen van de boot
25 Mar

Zwarte lekstrepen verwijderen van de boot

Door: George Bekeken: 6884 Reacties: 0

De buitenzijde van de boot heeft tijdens het vaarseizoen en in de bootstalling het nodige te lijden. Zoute aanslag, zure regen, inwerking van zonlicht (UV-stralen), stof en zand. Dit alles zorgt voor vervuiling en veroudering van de laklaag en de gelcoat delen van de boot.

Word hier niets aan gedaan, dan zal de laklaag zijn beschermende werking verliezen en kan corrosie toeslaan. Om dit te voorkomen dient de boot regelmatig goed te worden gereinigd en te worden voorzien van een beschermende laag.

Het verwijderen van deze zwarte strepen kan een hels karwei worden wanneer niet de juiste producten gebruikt worden. Een van die producten is de Zwarte Streep Verwijderaar. Dit product verwijdert zeer gemakkelijk de zwarte strepen van de boot en is zeer zuinig in gebruik.

Wat te doen om zwarte strepen op de boot te voorkomen

Helemaal voorkomen is bijna niet te doen. Belangrijk is dat u het oppervlak van de boot goed beschermd tegen weersinvloeden. Dit kan het beste met een goed was. De waslaag zorgt ervoor dat nieuwe zwarte strepen makkelijker zijn te verwijderen.

Niet alleen voor zwarte strepen..

Bijkomend voordeel is dat dit product ook gebruikt kan worden voor het schoonmaken van vieze scheepsramen, stootranden en vieze luiken.


Zwarte strepen op de boot
Zwarte stepen verwijderen van de boot
De zwarte regenstrepen reiniger afnemen
De zwarte regenstrepen zijn verdwenen

Gerelateerde producten

Autosol Marine Regenstrepen Verwijderaar
€ 11,95 excl. btw: € 9,88

Krachtige reiniger voor het verwijderen van zwarte strepen op boten en jachten. Deze boot regenstrepen verwijderaar van Autosol is ook geschikt voor het verwijderen van olie-, vet-, diesel- en wegvervuiling op gelcoat, gladde wanden en hamerslag oppervlakken. Kan ook worden gebruikt om insectenresten te verwijderen...

In winkelwagen